Deze e-mail van GVB online bekijken.
 
Amstelveenlijn actie
 
 
 
 
Terugbetaling teveel betaald saldo op bus 55
 

Het tarief voor reizen op saldo op buslijn 55 tussen Amstelveen Westwijk en Station Zuid is per 5 augustus verlaagd.

 

Heb je de afgelopen periode op saldo en vol tarief gereisd, dan krijg je het verschil vergoed. Dit gaat over het verschil uit de periode van 3 maart (de start van bus 55) tot en met 4 augustus.

 

Het bedrag wordt automatisch voor je klaargezet en kun je tussen 2 september en 1 december 2019 ophalen bij een ophaalautomaat.

 

Krijg je een hoog bedrag terug? Dan wordt het gesplitst in kleinere bedragen, om te  voorkomen dat het niet op je kaart past.

 

 
Lees alle details
 
 
 
 
 
 
 
Tram 5 en 6 vervangen bus 55 bij afsluiting Beneluxbaan
 

Van zaterdag 31 augustus 01.00 uur tot maandag 2 september 05.00 uur is de Beneluxbaan afgesloten tussen de Rembrandtweg en Uilenstede vanwege werkzaamheden van Waternet.

 

Hierdoor rijdt bus 55 niet tussen Oranjebaan en Station Zuid. Bus 55 rijdt dan alleen tussen Amstelveen Sacharovlaan en Amstelveen Busstation.

 

Tussen Binnenhof en Station Zuid kun je gebruikmaken van tram 5, en ook van tram 6. Die rijdt dit weekend ook, ter ondersteuning van tram 5.

 

De beste overstap: van bushalte Stadstuinen op de Van Heuven Goedhartlaan (waar bus 55 deze dagen ook stopt), de tramhalte Binnenhof van tram 5 en 6 ligt om de hoek op het Handelsplein. Uiteraard geldt deze overstap in beide richtingen!

 
Lees alle bijzonderheden
 
 
 
 
 
 
Afmelden         Website         Privacy Verklaring
 
 
 
 

Klantenservice telefoon 0900 - 80 11 (gebruikelijke belkosten)

via Twitter of online
Maandag t/m zaterdag van 8.00 - 19.00 uur.

 
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres: bpz@wocbuitenveldert.nl